Czas sie przedstawic

Miejsce, gdzie każdy może się przedstawić!

Moderatorzy: Barbara, EwA

Nieprzeczytany postautor: Kamilapon » wtorek 26 wrz 2006, 11:57

Hmm a to ciekawe, bo teoretycznie wszystko jest OK :scratch:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilapon
mocno w temacie
 
Posty: 4665
Rejestracja: wtorek 15 lis 2005, 20:14
Lokalizacja: Warszawa i okolice
Hodowla: Wertep

Nieprzeczytany postautor: MartaS » wtorek 26 wrz 2006, 12:22

Lucyna Weijers pisze:
Kamilapon pisze:
Ale teraz odzywam sie i nadrabiam zaleglosci :lol:


Robie zgodnie z instrukcja i cytowanie nie wychodzi :twisted:


Kamila nie daj sie przegadac :wink:

chyba nie do konca zgodnie z instrukcja, bo za duzo jest obok siebie tych [quote] w nawiasach, ktore powinny byc na otwarcie i zamkniecie cytatu, a pomiedzy nimi tresc.... tylko czy ja za duzo nie namieszalam ... :roll: :lol:
Marta z calym Spontanem :-).
Awatar użytkownika
MartaS
w temacie
 
Posty: 3013
Rejestracja: poniedziałek 12 gru 2005, 23:36
Lokalizacja: Bytom / Swansea
Hodowla: Spontan

Nieprzeczytany postautor: Kamilapon » wtorek 26 wrz 2006, 15:40

Mała Czarna pisze:
Lucyna Weijers pisze:
Kamilapon pisze:
Ale teraz odzywam sie i nadrabiam zaleglosci :lol:


Robie zgodnie z instrukcja i cytowanie nie wychodzi :twisted:


Kamila nie daj sie przegadac :wink:

chyba nie do konca zgodnie z instrukcja, bo za duzo jest obok siebie tych
w nawiasach, ktore powinny byc na otwarcie i zamkniecie cytatu, a pomiedzy nimi tresc.... tylko czy ja za duzo nie namieszalam ... :roll: :lol:


A teraz?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilapon
mocno w temacie
 
Posty: 4665
Rejestracja: wtorek 15 lis 2005, 20:14
Lokalizacja: Warszawa i okolice
Hodowla: Wertep

Nieprzeczytany postautor: Kamilapon » wtorek 26 wrz 2006, 15:41

Jednak wyszły mi cytaty - może to Lucyny komputer coś miesza?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilapon
mocno w temacie
 
Posty: 4665
Rejestracja: wtorek 15 lis 2005, 20:14
Lokalizacja: Warszawa i okolice
Hodowla: Wertep

Nieprzeczytany postautor: Elisabeth Grzechnik » wtorek 26 wrz 2006, 21:46

Prosze o jeszcze jedna lekcje z cytowaniem.
Chce dolaczyc tylko cytat ,a wchodzi caly list i jak to zaznaczyc?
Awatar użytkownika
Elisabeth Grzechnik
ekspert
 
Posty: 10972
Rejestracja: wtorek 29 sie 2006, 20:24
Lokalizacja: monchengladbach

Nieprzeczytany postautor: Kamilapon » wtorek 26 wrz 2006, 21:56

normalnie jak w Wordzie - wykasowywujesz kursorem tekst, którego nie chcesz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilapon
mocno w temacie
 
Posty: 4665
Rejestracja: wtorek 15 lis 2005, 20:14
Lokalizacja: Warszawa i okolice
Hodowla: Wertep

Nieprzeczytany postautor: Lucyna Weijers » wtorek 26 wrz 2006, 22:43

[quote="Kamilapon"]normalnie jak w Wordzie - wykasowywujesz kursorem tekst, którego nie chcesz :)[/quote]

I nadal nie wychodzi, pewnie to moj komputer :sad:
No coz obede sie bez cytowania.
Awatar użytkownika
Lucyna Weijers
zaangażowany
 
Posty: 1899
Rejestracja: czwartek 22 gru 2005, 19:44
Lokalizacja: Haarlem,Holandia
Hodowla: Z Ponlandii

Nieprzeczytany postautor: Elisabeth Grzechnik » środa 27 wrz 2006, 15:43

I nadal nie wychodzi, pewnie to moj komputer :sad: .[/quote]
Lucyna, chyba masz racje,to wina komputera. Jezeli chodzi o technike ,to jestem laik z krwi i kosci ,ale to z tym cytatem u mnie funkcjonuje.
Awatar użytkownika
Elisabeth Grzechnik
ekspert
 
Posty: 10972
Rejestracja: wtorek 29 sie 2006, 20:24
Lokalizacja: monchengladbach

Nieprzeczytany postautor: Kamilapon » środa 27 wrz 2006, 15:50

Hej,
a może przechytrz drania :!:
Jak chcesz kogoś zacytować to zrób to, w oknie odpowiedzi wykasuj oba quote, a sam tekst wytłuść/wybolduj :D wtedy będzie wiadomo, że kogoś cytujesz :wink: :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilapon
mocno w temacie
 
Posty: 4665
Rejestracja: wtorek 15 lis 2005, 20:14
Lokalizacja: Warszawa i okolice
Hodowla: Wertep

Nieprzeczytany postautor: Lucyna Weijers » środa 27 wrz 2006, 16:06

Kamilapon pisze:Hej,
a może przechytrz drania :!:
Jak chcesz kogoś zacytować to zrób to, w oknie odpowiedzi wykasuj oba quote, a sam tekst wytłuść/wybolduj :D wtedy będzie wiadomo, że kogoś cytujesz :wink: :)


Udalo sie!!!!!!
Okazuje sie , ze wlaczony byl u mnie pod tekstem "Wyłącz BBCode w tym poście" i to powodowalo, ze nie wychodzilo
Awatar użytkownika
Lucyna Weijers
zaangażowany
 
Posty: 1899
Rejestracja: czwartek 22 gru 2005, 19:44
Lokalizacja: Haarlem,Holandia
Hodowla: Z Ponlandii

Nieprzeczytany postautor: Elisabeth Grzechnik » środa 27 wrz 2006, 16:18

Lucyna Weijers pisze:
Udalo sie!!!!!!
Okazuje sie , ze wlaczony byl u mnie pod tekstem "Wyłącz BBCode w tym poście" i to powodowalo, ze nie wychodzilo

No i kogo tu winic ? Proponuje zwalic wine na komputer .
Awatar użytkownika
Elisabeth Grzechnik
ekspert
 
Posty: 10972
Rejestracja: wtorek 29 sie 2006, 20:24
Lokalizacja: monchengladbach

Nieprzeczytany postautor: Kamilapon » czwartek 28 wrz 2006, 00:11

Pewnie :lol:
tak czy siak - przechytrzony 8)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamilapon
mocno w temacie
 
Posty: 4665
Rejestracja: wtorek 15 lis 2005, 20:14
Lokalizacja: Warszawa i okolice
Hodowla: Wertep

Poprzednia

Wróć do Poniarze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron